Pealkiri: "Golden Boy"
Režissöör: Tatsuya Egawa
Tootjad: Production I.G, Shueisha
Žanr: anime / komöödia / ecchi
Formaat: OVA / 6
Aasta: 1995
Riik: Jaapan

Hääli loevad:
Mitsuo Iwata - Kintaro Oe
Gorô Naya - Jutustaja
... [---]



Sissejuhatus: Golden Boy jutustab 25 aastasest freeter Kintaro'st, kellel ei ole elus täpset suunda. Ta reisib jalgrattaga mööda Jaapanit, võtab vastu juhutöid ning samal ajal kribab oma märkmikusse kõik, mis ta õppinud on. Kuid isegi naeruväärsetes ning täbarates olukordades säilib tal ikkagi üks eesmärk ning mõte - õppida! Anime jutustabki Kintaro seiklustest ning juhtumistest erinevatel töökohtadel.

Arvamus: Golden Boy avastasin üsna kentsakalt; keegi baka.ee foorumis rääkis animest, kus peategelane kallistab WC potti ja seetõttu tekkiski suur huvi selle vastu. Nii ma saingi anime nime teada ning selle ka hankisin. Ootasin ma midagi väga ecchi'likku ning tobedat ja seda ma ka sain + enamgi veel! Animel ei ole otsest storyline, iga osa toimub erinevas kohas ning uute tegelastega, va 6. osa. Ainuke tegelane keda iga osa näeme on Kintaro: tavaline tüüp, kelle ajusoppi tungivad tihti üsna perversed mõtted. Esimene episood oli kõige üllatavam, sest ka mina arvasin et Kintaro näol on tegemist stereotüüpse perverdiga, kuid ei. Kõik episoodid jätkavad sama liini: Näeme Kintarot uues töökohas, kus ta usinalt töötab ning märkmeid peab. Peale selle on veel iga kord silmapiiril ka überkena beib (igale maitsele: ühes osas on rikas D-cup'iga ärinaine, teises süütu näoga maaplika, kolmandas tomboy, järgnevas jälle pealtnäha süütu, muidu kiskjalik...ja kõigil ka piisavalt suured rinnad, et vaatajas erutust tekitada), keda Kintaro väga himustab...isegi niipalju, et kallistab WC potte, kus oletatavasti tüdruku kannikad hiljuti olid :D. Muidugi satub igakord just seesama tüdruk peale ning....võite ise oletada mis edasi juhtub. :D Alguses arvab ka tüdruk, et Kintaro näol on tegemist suvalise poisiga, kes tema pükstesse üritab saada ja sellise mulje jätab Kintaro ka vaatajatele. Episoodi lõppedes saame aru Kintaro tegelikust väärtusest ning siinkohal ma ei soovigi spoilida, seega lõpetan sellel teemal rääkimise. Anime on mudu täis palju nalja (oleneb vaatajast, kellele sellised pervolikud naljad ei meeldi vaevalt naerma kukub) ning ka palju ecchi't, võib öelda isegi et anime kõnnib ecchi ning hentai piiril. Selle näiteks võin tuua viienda osa "Balls to the Wall", kus "Girl of the Episode" masturbeerib mootorratta peal, kuigi see pole üldse mitte graafiline. Peale selle leiab veel mitu pantyshot'i ning ka kikkis nibusi + veel Kintaro räpased mõtted. Animatsioon on üsna hea, muidugi halvem kui tänapäevale kohane aga 95nda aasta kohta piisav. Muusikat on vähe ning helieffektid on ka tavapärased, kuid see ei tee animet eriti halvemaks. Voice actor'id olid piisavalt tõetruud (mudugi vaatasin Jaapani heliga ning inglise sub'idega, minu kõrvad ei kannata English dub'i ära), eriti peategelase karjatused.

Kokkuvõttes väga mõnus, pakub palju nalja ning vaataks teinekordki. Animet lahti seletada on raske, eks vaadates saate paremini aru, mida ma mõtlesin mõne asja all...Tugev 7,5/10.

2 Comments:

  1. Anonüümne said...
    Golden Boy on lahe :D Isegi mulle, kes ma ecchit eriti ei salli, meeldis see. Oli üks esimesi, kui mitte esimene teadlikult vaadatud anime. I Love it ^_^
    Anonüümne said...
    Seda dvd-d sai omal ajal otsitud aga nüüd siiani vaatamata. oehhhh...häbi kohe, nii kiidetud, nii kiidetud.

    *läheb keldrisse Golden Boy´d otsima ja loodab ühe episoodi enne nukkuma minemist ära vaadata*

Post a Comment



Uuem postitus Vanem postitus Avaleht