Kulunud

Kõik on näinud neid ägedaid treiliereid, kus esimesed laused on a'la from the director of ... või from the makers of ... . Kindel laks, et on mingi õnnega hästi välja kukkunud filmi varjus elamine. Kuidagi ju peab uue toosi koksi jaoks raha hankima. Lootsin verd, äktsionit ja mitte mingit sisu. Peab tunnistama, et filmidega panevad minu lootused päris täppi viimasel ajal.
Aga seekord siis: from the makers of Training Day.



Pealkiri: "Harsh Times"
Režissöör: David Ayer
Žanr: krimi / draama
Aasta: 2006
Riik: USA

Mängivad:
Christian Bale - Jim Luther Davis
Freddy Rodríguez - Mike Alonzo
Eva Longoria - Sylvia
Tammy Trull - Marta
Noel Gugliemi - Flaco
...

[---]
Sissejuhatus: Jim ja Mike on vanad sõbrad, kes on minevikus parajad pätid olnud ja ega hetkl paremad pole. Üritavad head tööd leida ja elu korda saada. Maja, lapsed, koer, kass, auto ja armastav naine - mida enam tahta. Arvata võib, et see ei saa olema kerga ja ilma kompromissideta. Vanad harjumused ja Jim'i vaimne häire sõjaväe karjäärist lisavad sisule vürtsi.

Arvamus: Pidin kogu aeg sundima end seda filmi vaatama. Liialt ära mälutud teema. Mitte mingit põnevust. Esimese kümne minuti jooksul arvab lõpu ette ära. Ette arvatatav ja igav sisu. Kogu film jätab täiesti külmaks ja ei vääri isegi ajaviiteks või lihtlabaseks meelelahutuseks.

Hinnang: 3/10

0 Comments:

Post a Comment



Uuem postitus Vanem postitus Avaleht

Blogger Templates by Blogcrowds