Tohoh. Neli liiget ja ainult mina kirjutan. : /



Pealkiri: "City of Rott" (City of Rott?)
Režissöör: Frank Sudol
Žanr: animatsioon / märul / õudukas / komöödia
Aasta: 2006
Riik: USA

Hääli loeb:
Frank Sudol
...[---]

Sissejuhatus: Kogu linn on väikeste uss-parasiitide poolt pahupidi pööratud. Kõik inimesed on moondunud lihasöödikutest zombideks ning üksikud ellujäänud nakatuvad ükshaaval. Kogu sündmuste keskel liigub ringi vanamees Fred, kelle ainsaks eesmärgiks on leida omale uus paar susse (kuna vanad pigistavad!). Tema ainsaks vestluskaaslaseks on ustav kepp ("Walker"), mis kõndimise ning zombitapmise talle lihtsamaks teeb. Kas Fred leiab endale uued sussid?



Arvamus: Esiteks, mis selle animatsiooni ainulaadseks teeb - kõik on ühe aastaga valmis tehtud ühe isiku poolt, kes filmi kirjutas, joonistas ja ka hääli loeb (Frank Sudol). Au tuleb juba seepärast anda, et on selline täispikk joonisfilm niimoodi üksinda valmis tehtud. Sudolil on ka paar päris uut ideed olnud, näiteks peategelaseks iidvana ätt ning talle kaaslaseks rääkiv kepp, samuti ka väikesed parasiidid, mis inimesi zombideks muudab (sama idee leidis kasutust ka James Gunni õudukas "Slither").

Film võib olla vägagi tüütav. Peale poolt tundi muutub lõpmatu tapmine lausa väsitavaks ja see on filmis suureks miinuseks. Dialoog on samuti väga vähene, kuigi olemasolevad monoloogid ja vestlused on vägagi humoorikad. Aga jah, see film on üks puhas 77 minutit vägivalda, verd ja soolikaid, mis on iseenesest päris soliidselt tehtud.

Hinnang: 5/10

2 Comments:

  1. Anonüümne said...
    Vau. Sa suutsid juba minus huvi äratada selle filmi vastu. :D
    Eks ma vaatan lähiajal selle ära.
    Anonüümne said...
    Minu arust on sellel dvd-l asuvad lisad ka huvitavamad kui COR ise. Korralik reliis aga sitt film.

Post a Comment



Uuem postitus Vanem postitus Avaleht

Blogger Templates by Blogcrowds